Privatleasing & erhvervsleasing

Hos Rødkjær biler er vi specialister i leasing. Vi har mange års erfaring med både privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing, og kan derfor hjælpe dig sikkert og uden problemer. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8696 8019.

Vi køber vi vores biler ind så de er særdeles velegnet til privat – eller erhvervsleasing.  Mange af bilerne er eksklusive og med meget ekstraudstyr, som du sjældent finder i danske biler. Vores biler står uden afgift hvilket vil sige, at du kan lease bilen og kun betale afgift af den periode, du kører i bilen. Typisk er en 24-36 mdr. leasingperiode den mest attraktive.

Ved køretøjer der er over 36 måneder gamle betales der 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Er køretøjet mellem 3 og 36 måneder gammel betales 1%, og ved biler der er mellem 0 og 3 måneder gamle betales 2%.  Køber du en eksklusiv bil i Danmark, bliver du pålagt en afgift på ca. 150% samtidig med, at værditabet er stort. Denne afskrivning kan reduceres med leasing som finansieringsform.

Når du vælger leasing opnår du en fleksibel løsning, da vi kan genberegne afgiften efter et år, og derved nedsætte din beskatning og ydelse i takt med at bilen falder i værdi. Din beskatning er ikke højre end bilens aktuelle værdi. Køber du en bil der er ældre end 3 år, bliver du beskattet af handelsprisen til bilen bliver handlet igen.

Erhvervsleasing gør at du beholder likviditet i firmaet og dermed kender afskrivningen på dine biler. Du får altid den mest attraktive beskatning fra start og vi kan tilbyde gunstige forsikringspriser.
Vælger du leasing hos Rødkjær Biler har du mulighed for selv at indestå for restværdien, og derved har du ingen kilometerbegrænsning i leasingperioden. Alternativt står Rødkjær Biler gerne for restværdien efter endt leasing.

Privatleasing

Hos Rødkjær Biler tilbyder vi privatleasing på en bred vifte af forskellige biltyper.

Ved at lease din bil har du mulighed for at få en fleksibel og økonomisk attraktiv løsning med stor frihed i forhold til, hvis bilen skulle købes fra ny.

Læs videre »

Få mere frihed

Privatleasing er særlig en god løsning, hvis du har behov for at have fuld kontrol over din økonomi. For på denne måde kender du præcist dine månedlige omkostninger. Og du behøver ikke være bekymret for usikkerheden omkring, hvor meget værdi din egen bil taber, når du skal sælge den igen.

Som en bonus kan du med en privatleaset bil også køre i nyere biler, fordi du typisk oftere vil erstatte den med en ny variant. Det er sværere at få råd til, hvis du skal købe din egen.

Privatleasing af mange forskellige biltyper

Hos Rødkjær Biler finder du mange forskellige typer af leasingbiler, så dine valgmuligheder er vide og brede.

Vi tilbyder privatleasing af nye bilmodeller blandt andet fra Mercedes, Audi og BMW – og i flere forskellige størrelser og prisklasser.

Med vores brede udvalg af biler til privatleasing har du hos Rødkjær Biler mulighed for at finde den løsning, som passer bedst til lige netop dit behov.

Kom ind og prøvekør din nye drømmebil

Hvis du godt kunne tænke dig at prøvekøre din nye drømmebil og høre mere om mulighederne for at privatlease din nye bil, er du mere end velkommen til at kigge ind forbi Rødkjær Biler. Vi står altid klar til at rådgive dig i forhold til dit behov og dine muligheder, så vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 96 80 19 eller sende os en mail på salg@rkbi.dk, hvis du har flere spørgsmål til privatleasing.

Flexleasing

Med flexleasing vil du som bilist kunne opnå en lang række fordele. En væsentlig fordel ved at flexlease din nye bil er, at du har en væsentlig mindre kapitalbinding end ved et traditionelt bilkøb. Det betyder derfor også, at du eksempelvis vil kunne spare renteomkostningerne til et billån, hvis du lader dit valg falde på flexleasing. Samtidig betales bilens registreringsafgift i rater sammen med bilens leasingydelse. Og det gør denne type af leasing til en attraktiv mulighed, når du skal anskaffe dig en ny bil. Ratesatserne afhænger af bilens fulde afgift og samtidig af bilens alder.

Læs videre »

Flexleasing af mange forskellige biltyper

Hos Rødkjær Biler tilbyder vi flexleasing af en lang række forskellige biltyper. I vores store udvalg af leasingbiler kan du finde biler i et væld af prisklasser fra mærker som blandt andet Audi, BMW, Mercedes og Porsche.

Du har derfor rig mulighed for at finde den bil, der passer til dine ønsker og behov i vores leasingsortiment.

Få råd til at køre i din drømmebil

Flexleasing er den perfekte mulighed for dig, der altid har drømt om at køre i en eksklusiv, ny bil. Eftersom du ikke skal betale den fulde registreringsafgift her og nu, men i stedet dele den ud i rater for den periode, du bruger bilen, kan du få luft i økonomien til at køre i din drømmebil.

Ved at flexlease hænger du heller ikke på et køretøj i længere tid, end du har lyst til. Og du har derfor mulighed for at skifte mellem flere biler, hvis du eksempelvis ønsker en sommerbil og vinterbil.

Ring og hør mere om dine muligheder

Drømmer du om ny bil, og ønsker du en økonomisk fleksibel løsning med en attraktiv finansiering?

Så har du mulighed for det hos Rødkjær Biler. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for at flexlease en bil gennem os – vi står klar til at rådgive dig om den bedste løsning for dig. Ring til os allerede i dag på tlf. 86 96 80 19 og få en helt uforpligtende snak om dine muligheder med flexleasing.

Tre muligheder efter endt leasingperiode
Du kan overordnet gøre tre forskellige ting efter leasingperioden:


Forlænge leasingkontrakten


Sælge bilen. Markedet for bilen uden afgift er betydeligt større end markedet for biler med registreringsafgift.


Du betaler den resterende afgift – og beholder dermed bilen med et traditionelt ejerskab uden leasing.

Split leasing
Kører du mindst 60% erhverv og max 40% privat i bilen, har vi måske en attraktiv løsning til dig. Vi splitter kontrakten op i to identiske leasingaftaler til både dig og firmaet. Leasingmodellen er også kaldt for deleleasing, og er særdeles attraktiv for dig som både kører privat og arbejdsrelateret kørsel.
Du skal ikke beskattes af bilen som du normalt skal af fri bil, da vi deler din kørsel op hver måned til dig privat og til virksomheden.  Det er en endnu større fordel, hvis du har eget firma. På denne måde kan du nemt bruge samme bil til både firma- og privatkørsel.
Hvis din fordeling taler for splitleasing jf. ovenfor, så bør du vælge denne. Derefter opretter vi en elektronisk kørebog med en GPS, der registrerer kilometerfordelingen. Det er ret simpelt – og du sparer penge på drømmebilen.

Øvrig info
Når du vælger leasingbiler fra Rødkjær Biler, kan du være sikker på at bilen er testet og gennemgået for eventuelle fejl, og at den altid står 100 % klargjort. Der kan opstå uventede fejl på alle biler, men ved at lade alle vores leasingbiler servicere af top-professionelle fagfolk som følger med udviklingen, gør vi alt hvad der står i vores magt for at eliminere fejl, så du får optimal køreglæde.

Kontakt allerede i dag vores salgsteam til en helt uforpligtende snak, hvor vi finder den mest fordelagtige leasingløsning til dig.