Dæk og fælge

Rødkjær Biler har stor erfaring inden for reparation og udskiftning af dæk og fælge på mange forskellige typer biler.

Som bilejer er det vigtigt at få foretaget dækservice, så du kan være helt sikker på, at alt er, som det skal være. Dækkene på din bil er nemlig vigtige for, at du får den optimale køreoplevelse ud af din bil. Vi udfører professionel dækservice for at sikre, at dækkene er lovlige, og at lufttrykket er, som det skal være.

Rådgivning af dæk og fælge til dig

Foruden servicering forhandler vi også en bred vifte af forskellige typer dæk og hjælper gerne med at finde de rigtige dæk til netop din bil. Dæk og fælge kan give din bil et helt nyt og fuldendt udtryk, og vi har stor erfaring med de forskellige typer.

Ligeledes tager vi naturligvis også gerne hånd om skift af sommer- eller vinterdæk, så du bliver godt og sikkert kørende til den kommende sæson.

Stort udvalg af dæk og fælge

Rødkjær Biler er forhandler af et stort og bredt sortiment af forskellige typer af dæk og fælge. Vi forhandler både fælge og dæk i flere prisklasser – og vi kan tilbyde fælge i et væld af forskellige designs.

Alle vores dæk og fælge er kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, så du kan være tryg ved at få det bedste til din bil.

Få hjælp til udskiftning af dæk og fælge

Ønsker du hjælp til udskiftning af dæk og fælge på din bil, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information. Rødkjær Biler kan kontaktes på tlf. 86 96 80 19 eller på mailadressen salg@rkbi.dk.

Du har også mulighed for at bestille tid til udskiftning af dæk og fælge på din bil direkte via vores hjemmeside ved at klikke her.

Søg efter dæk

Dæktype:

Dækmærke:

Dækdimension:

/


Priskategori:

Din information:


Dæktype:

Dækdimension:

/


Bilmærke:

Bilmodel:

Modelbetegnelse:

Årgang:


Din information: