Rødkjær Autolak – det fortrukne sted for mange!
Rødkjær Autolak er blevet mange små og store virksomheders, autoforhandleres og karosseriværksteders fortrukne autolak, når de skal have udført arbejde. Vores mange års erfaring gør, at vi er i stand til at udføre de mest komplicerede og krævende opgaver inden for autolakering. Vores faguddannede personale tilbyder bl.a. af- og påmontering af alle paneler på din bil på vores eget store autoværksted, hvor vi har hele 8 lifte. Når du bestiller autolakering hos os, sørger vi for at levere den lovede kvalitet til aftalt tid.

Har du brug for yderligere info, er du velkommen til at ringe på tlf. 8696 1155 eller sende en mail på jeppe@rkbi.dk. Vi glæder os til at tage imod din bil!

Inden vi påbegynder en autolakering, sørger vi f.eks. for at sandblæse bilen hvor det det kan være svært at nå ind med en slibemaskine, så vi lakerer på det rigtige grundlag. Vi anvender BASF produkter, som er markedets absolut bedste. Det gør vi for at sikre, at vi får det mest optimale resultat. Vi kan ligeledes udføre plast- og glasfiberreparationer på alle biler.

Hvorfor vælge Rødkjær Autolak?
Hos Rødkjær Autolak er vi specialister i autolakering. Vores personale er veluddannet, har mange års erfaring, og er løbende på kurser for at holde sig opdateret omkring de arbejdsmetoder, der giver de bedste resultater. Det er vigtigt at autolakering bliver udført af professionelle med øje for detaljen, for at sikre et veludført stykke arbejde. Når du bestiller en autolakering hos Rødkjær Autolak, giver vi gerne gode råd og professionel vejledning, så du er sikker på at få valgt netop den løsning, der passer dit behov.

Miljøet er vigtigt for os!
Hos Rødkjær Autolak har vi altid fokuseret meget på miljøet. Derfor anvender vi BASF miljøvenlige produktserie, som er det mest succesfulde vandfortyndbare basefarvesystem, der findes i Europa. Den har en fremragende dækkeevne og en enkel påføringsproces, som er med til at give en helt perfekt autolak, både for metallic og specialeffektfarver.

Derudover har vi lavet en stor investering i miljørigtigt udstyr, der gør det muligt at opsamle, genanvende og ikke mindst bortskaffe mange forbrugsstoffer på den helt rigtige måde. Det er meget vigtigt i autolakeringsbranchen, at man afskaffer rester og færdige produkter på rigtig vis. Det er med til at vi opnår renlighed og god orden, så vi får større produktivitet og et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Vi lægger generelt vægt på et godt arbejdsmiljø samt udvikling, for at kunne udføre et stykke professionelt arbejde på alle typer køretøjer.

Om vores produkter
Vi benytter som nævnt BASF som leverandør til vores autolak. BASF har udviklet og specialiseret sig i autolakeringsbranchen siden 1888. De har lavet utallige produkter inden for lak, og leverer lak til over 50% af Tyskland. BASF opfylder alle aktuelle krav i VOC-lovgivningen, hvilket stiller dig garanti for at alle vores opgaver bliver udført med professionelle produkter. BASF opnår en perfekt farvenøjagtighed, takket være det integrerede Color Profi System. Med mere end 164.000 farvenuancer kan vi garantere en optimal reparationsløsning til alle biler.