Airconditionservice

Ønsker du at få udført en airconditionservice på din bil?

Rødkjær Biler udfører airconditionservice og servicering af klimaanlæg på alle biltyper.

air-img

Hold din bil cool

Aircondition og klimaanlæg i din bil har stor betydning for indeklimaet, både når det kommer til fugtighed og temperatur.

Med tiden vil dit klima- og airconditionanlæg i bilen miste sin evne til at køle – for hvert år nedsættes evnen markant. Det er især ikke rart, hvis turen til sommer går sydpå. Derfor er det vigtigt at få foretaget en regelmæssig service af aircondition- og klimaanlæg, så din bil altid kan holdes kølig og behagelig. Du bør få et eftersyn ca. hvert 2. år for at sikre, at anlæggene køler, som de skal.

Løbende vedligeholdelse af bilens airconditionanlæg sørger for, at din bils anlæg altid har optimal effekt og holdbarhed. Og servicering af din aircondition og dit klimaanlæg vil ligeledes på sigt kunne spare dig for en del unødige reparationsomkostninger. Det er derfor altid billigere at forebygge frem for at reparere.

Få hjælp af erfarne mekanikere

Vores mekanikere er eksperter i aircondition- og klimaanlægservice. Vi skifter eller påfylder forsigtigt kølemidlet og renser anlæggene. Og vi har stor erfaring med udskiftning af kompressorer, kondensatorer og anlæggenes andre vitale dele.

Vi står klar til at hjælpe dig med servicering af dit aircondition- eller klimaanlæg, så du altid er sikker på, at anlægget fungerer optimalt – uanset hvilken bil du har.

Ring og bestil tid til airconditionservice

Har du brug for hjælp til at få det rigtige indeklima i din bil med en airconditionservice? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 86 96 80 19 og høre mere om dine muligheder, ligesom du kan bestille tid direkte hos os. Du har også mulighed for at sende os en mail på salg@rkbi.dk – vi er klar til at hjælpe dig.