Service af biler af alle mærker

Hos Rødkjær Biler tilbyder vi serviceeftersyn på alle bilmærker. Vores professionelle mekanikere sørger for, at alle detaljer bliver gennemgået ved serviceeftersynet. Vi har mange års erfaring og yder autoriseret serviceeftersyn så din bil beholder garantien. Det er yderst vigtigt at din bil bliver serviceret efter de normale forhold for at mindske risikoen for større mekanikerregninger.

Et serviceeftersyn skal laves efter fabrikantens foreskrifter og intervaller. Det er typisk når bilen har kørt mellem 10.000 og 30.000 kilometer siden sidste service. Hvis du ikke kører så ofte i din bil, plejer vi at sige, at bilen skal have eftersyn mellem 1 og 2 år efter sidste serviceeftersyn. Det er selvfølgelig vigtigt at man overholder de anviste tidsintervaller for serviceeftersyn, for at opretholde den optimale køreglæde og bilens eventuelle garanti.

Når du får udført et serviceeftersyn af din bil hos Rødkjær Biler, sørger vi for at gennemgå bilen grundigt. Vi tjekker bl.a. om bilen mangler olie, om bremserne er slidte, og om der er noget galt med lygterne.

Hvad koster et service af min bil

Prisen kan variere ift. hvilken bil du har. Vi oplyser dig prisen på dit serviceeftersyn og hvis der skulle findes yderligere fejl på din bil, så ringer vi og aftaler nærmere inden vi reparerer din bil for de nye fejl. Dermed sørger vi altid for at du har overblik over hvad dit serviceeftersyn koster.

Vi har lavet ovenstående tilbud på tre slags serviceeftersyn. Du kan booke dem direkte på hjemmesiden, og se hvad de forskellige serviceeftersyn indeholder.

Vi stiller selvfølgelig lånebil til rådighed når du får lavet serviceeftersyn her. Læs mere om lånebil her»