Bilpleje

Rødkjær Biler har stor erfaring med bilpleje og kan hjælpe med at tage hånd om en bred vifte af opgaver inden for pleje af biler. Vi står blandt andet klar til at hjælpe med:

  • Udvendig polering af bilen
  • Støvsugning
  • Rens af ruder, tæpper, sæder, loftsbeklædning, instrumentbord og paneler
  • Rengøring af motorrum
  • Vask og polering af fælge
  • Undervognsbehandling

Det betaler sig at holde bilen i god stand

Med den rigtige vedligeholdelse og bilpleje af din bil holder den så længe som muligt. Plejen beskytter blandt andet mod rust, så bilens nye og velplejede udseende kan forlænges mest muligt.

I Danmark er rustbeskyttelse særligt vigtigt. Det danske klima har en relativ høj fugtighed hele året rundt, og det gør din bil udsat for rust. Ved blandt andet at sørge for regelmæssige undervognsbehandlinger sikrer du, at din bil er velplejet og sikker at køre i.

Hvis du har plejet din bil rigtigt, vil den i sidste ende også være lettere at sælge.

Bedste bilpleje til din bil

Når du kører i din bil, udsættes lakken for insekter, støv og blade fra naturen. Det sætter sine spor, og hvis du ikke plejer lakken, vil den til sidst falme og få huller. Inde i kabinen sidder tilmed mange bakterier, som kan være sundhedsskadelige, hvis de får lov at blive siddende. Vi hjælper med en grundig rensning af kabinen og en omhyggelig polering af lakken, så du får det bedste ud af din bil.

Med bilpleje fra Rødkjær Biler sikrer vi, at du får en behagelig oplevelse, når du sætter dig ind i bilen.

Kontakt os og bestil tid til bilpleje

Ønsker du at bestille tid til pleje af din bil, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 96 80 19. Du har også mulighed for at booke en tid online direkte ved at klikke her.

Sommer-/efterårs kampagne

Tilbuddet gælder for klargøring alle biler fra 2010 og frem. Hvis din bil er ældre, kan vi højest sandsynligt lave det til samme pris, men vi vil gerne have muligheden for at besigtige din bil i samarbejde med dig. Derefter vil du få en ny pris hvis der skulle være nogle ændringer. – Rødkjær Bilers klargøringscenter glæder sig til at hjælpe dig med din næste klargøring af bilen!