TILBUD på vinterdæk – Klik på annoncen!

Billige vinterdæk

Som bilist er høj sikkerhed i trafikken alfa og omega. Og derfor er det vigtigt, at du sørger for få skiftet dine sommerdæk til vinterdæk, når vejret bliver koldere.

Men det er ikke helt lige meget, hvilken type dæk du vælger. Du gør klogt i at lade dit valg falde på en af de dæktyper, som er i en god og solid kvalitet. Hos Rødkjær Biler kan vi tilbyde dig skrid- og kvalitetssikre vinterdæk fra nogle af markedets bedste producenter, så du kommer godt igennem din vinterkørsel.

Vælg de rigtige vinterdæk

Der findes mange forskellige typer af dæk – og der kan være stor forskel på både kvalitet og pris. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde et sæt gode, billige vinterdæk af en høj kvalitetsstandard, så du er godt rustet til vintervejret.

Vi har et bredt udvalg af vinterdæk i topkvalitet. Og vi har dæk til alle typer biler, så vi sammen kan finde den løsning, der passer præcist til dit behov.

Salg og montering

Hos Rødkjær Biler har du som bilejer både mulighed for at få en hjælpende hånd med at få fundet de helt rigtige vinterdæk til din bil, samtidig med at vi naturligvis også gerne hjælper med at montere dem for dig.

Vores erfarne mekanikere har bred viden inden for vinterdæk og kan hurtigt og enkelt gøre din bil vinterklar med sikre monterede dæk.

Ring og hør nærmere om dine vinterdæk

Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kigge forbi – vi står altid klar til at rådgive dig. Du kan også ringe til os på tlf. 86 96 80 19 og høre mere om mulighederne for vinterdæk til din bil, ligesom du er velkommen til at sende en mail til salg@rkbi.dk.

Søg efter dæk

Dæktype:

Dækmærke:

Dækdimension:

/


Priskategori:

Din information:


Dæktype:

Dækdimension:

/


Bilmærke:

Bilmodel:

Modelbetegnelse:

Årgang:


Din information:


Herunder kan du se eksempler fra vores komplette hjulvask. Vi sørger for at afsyre dine fælge fra bremsestøv og snavs – derefter rengører vi med sæbe og skum, og til sidst renser vi med højtryksrens

Komplet hjulvask – Pris kr. 299,- inkl. moms