Billån
Hos Rødkjær Biler har du forskellige muligheder for attraktive billån, når du skal have finansieret din nye bil. Vi har den nødvendige ekspertise, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken låntype du ønsker.

Hos os godkendes de fleste lån automatisk inden for få minutter
Inden man kan optage et billån, skal man godkendes – dette gælder ligegyldigt hvor man søger om lånoptagelse. For at få dig godkendt til et billån gennemgår vi en række punkter som f.eks. indkomst, boligforhold og rådighedsbeløb, da der skal laves en kreditvurdering af dig som køber, for at sikre, at du ikke er registreret i RKI eller har andre økonomiske udfordringer. Alt sammen for at kunne tilbyde dig den mest optimale lånemulighed.

Udbetaling
For at få det billigste lån skal du lægge en udbetaling på 20 % af bilens salgspris, men du kan også optage et billån uden udbetaling hvor renten er lidt højere – ring til os og hør nærmere om dette.

Når du opretter et billån har du mulighed for at vælge hvor lang tid tilbagebetalingsperioden skal løbe over – som en tommelfingerregel plejer man at sige, at lånets løbetid og bilens alder ikke må overstige 12 år samlet. På den måde er du som regel sikret, at du har økonomi til en ny udbetaling, når du igen ønsker at skifte bilen ud.

Billån eller leasing?
Måske står du i en situation hvor du overvejer om du skal benytte dig af billån eller leasing. Der er fordele ved begge dele (læs om leasing her). Her kan du læse lidt om fordele ved et billån:

Når du låner penge til en bil, kan du trække dine renteudgifterne fra på din selvangivelse
Hvis du ønsker at sælge bilen inden lånets udgang, kan du altid sælge og indfri dit billån
Hvis din økonomi ændrer sig positivt, kan du øge beløbet på dit lån, så du bliver hurtigere gældfri
Attraktiv rente
Rødkjær biler samarbejder med de bedste i branchen
Vi tilbyder lån med og uden udbetaling
Vi kan også få godkendt lån i weekenden
Nemt og hurtigt: Få svar på din finansiering i løbet af et minut
Kør hjem i bilen samme dag som du handler
Banken tilbyder kun variabel rente på billån, hos os tilbyder vi altid attraktiv fast rente = budget sikkerhed
Hos os er omkostninger og betingelser gennemskuelige og til at forstå

Vi kan hjælpe med at finde det rette billån lige meget om det er hvide, gule eller papegøjeplader du er på udkig efter. Ønsker du at læse mere om billån hos vores samarbejdspartnere, så klik på nedenstående billeder og læs mere.
Vi står klar til at guide dig gennem hele processen. Det er nemt og simpelt, og vi sørger naturligvis for at alt papirarbejdet bliver lavet til vores partnere.

AL Finans tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring. AL Finans tager udgangspunkt i deres lange erfaring og branchekendskab, samt deres stabile finansielle bagland. AL Finans vil opbygge langvarige kunderelationer gennem tæt dialog og samarbejde. De har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2015 blev kåret som Danmarks bedste bank for 7. år i træk.

Santander Consumer Bank er i dag en af de førende banker på det danske marked inden for billån og forbrugsfinansiering. De er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Banco Santander har 195.000 ansatte på globalt plan og over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. Det er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden.  I 2015 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia.