“Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler”

Ring og få et godt og uforpligtende tilbud
Ring og fortæl hvad du skal have lavet på din bil – vi står klar til at give et godt og uforpligtende tilbud på service og reparation. Mangler du udstyr har vi også altid gode tilbud på sommerdæk, vinterdæk, aircondition service og frontruder.

Det bedste frie værksted i Østjylland
Vores mål er at være det bedste frie værksted i Østjylland, med høj kundetilfredshed og værdi for pengene i højsædet. Vi har lært at kommunikation er meget vigtig, og du vil derfor opleve at vi hellere kontakter dig en gang for meget end en gang for lidt, så du altid er klar over hvad vi udskifter på din bil.

Hos os sparer du ca. 30% i forhold til andre autoværksteder
Vi laver ikke kun et godt stykke værkstedsarbejde – vi laver det også markant billigere end mærkeværkstederne. I en nyligt offentliggjort analyse har Konkurrencestyrelsen – endnu engang – slået fast, at de frie værksteder (som vores) i gennemsnit er 25-35% billigere end mærkeværkstederne, når din bil skal have et serviceeftersyn. Og det er vel at mærke for et stykke arbejde i fuldt ud samme kvalitet, hvor du selvfølgelig opretholder din bils fabriksgaranti. Vi glæder os over at være med på listen over billige værksteder – uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet! Det er bl.a. derfor vi er det fortrukne bilværksted for rigtig mange bilejere.

Et autoværksted med kvalitetsbevidste mekanikere

Når du sender din bil på autoværksted hos os, garanterer vi, at vi står fuldt inde for kvaliteten af vores arbejde og de forbrugte reservedele. Det er vigtigt for os at være med i toppen, når du som kunde søger et af de bedste autoværksteder. Vi har derfor samlet et hold af yderst kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere, der passer godt på din bil imens den er hos os. Vores mekanikere har mange års erfaring inden for service og reparation af en bred vifte af bilmærker, og gør altid deres ypperste for at du som kunde får en helt optimal oplevelse. Vores mekanikere har stor erfaring i Mercedes, BMW og Audi, og vi har autoteknikere der er udlært i Opel, Hyundai og Vw gruppen. Alle vores teknikere er på kursus 3-4 gange årligt, og er derfor opdaterede til hurtig og effektiv fejlfinding på din bil. Vi råder over 8 lifte på vores værksted og har derfor stor kapacitet til at hjælpe dig hurtigt, hvis du mangler en akut tid til service eller reparation. Vi arbejder hele tiden for at være dit fortrukne autoværksted i Hammel.

Er du afhængig af at være kørende, imens din bil er på autoværksted?
Bor eller arbejder du i Hammel, Hinnerup eller Hadsten, ja hele Favrskov kommune, så kan vi køre dig hjem eller til din arbejdsplads imens din bil er til service. Der er også mulighed for at leje en lånebil for KUN 149,- pr. dag, hvis du er afhængig af at have bil, imens din egen er på vores autoværksted.

Her får du kyndig rådgivning fra erfaren mekaniker

Når du skal have udført en reparation af din bil, kan det være en god idé at sørge for at rådføre dig med en erfaren mekaniker, så du kan være sikker på, at du får den helt rigtige løsning for dig.

Vores mekanikere har mange års erfaring med reparationer af stort set alle typer bilmærker. Vi kan derfor garantere, at du får den højeste kvalitet i vores reparation af din bil.

Vi gør det let for dig

Hos Rødkjær Biler ved vi, hvor irriterende det er, når bilen ikke kører, som den skal. Derfor ønsker vi at gøre det så let som muligt for dig at få repareret din bil. I en travl hverdag skal alt gå hurtigt, og vi bestræber os på at levere din reparerede bil tilbage hurtigst muligt, stadig med den højeste kvalitet for øje – og altid til den aftalte pris.

På den måde er du sikret et hurtigt men veludført arbejde hver gang, så det bliver enkelt for dig at få repareret din bil.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Står du og skal have udført en reparation af din bil, er du meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få lavet et skræddersyet tilbud. Du kan kontakt os pr. telefon på 86 96 80 19 eller sende en mail på salg@rkbi.dk.

Du har også mulighed for at booke en tid til reparation af din bil direkte online ved at klikke her.