100% Autotjek
Hos Rødkjær Biler er vi medlem af organisationen 100% Autotjek. Som medlem af 100% Autotjek er vi forpligtet til at overholde en lang række krav og specifikationer, som brancheorganisationen AutoBranchen Danmark og 100% Autotjek stiller.

Som medlem af 100% Autotjek har vi forpligtet os til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter. Det kan bl.a. være motorens stand, kilometertjek og andre vigtige detaljer. Som forhandler sender vi bilen til en uvildig synshal, hvor der bliver udført en brugtbilstest efter gældende regler hos 100% Autotjek. Når bilen er blevet kontrolleret, betyder det at bilen er fejlfri på alle de områder der har været gennemgået. 100% Autotjek giver dig tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Som 100% autotjek forhandler er det vigtigt for os at tilbyde den bedste service. Derfor er følgende punkter en selvfølge når du handler eller får repareret bil hos Rødkjær Biler

Sikkerhed og tryghed når du handler med os
Altid stort udvalg af kvalitetsbiler på lager
Veluddannede fagfolk med sans for detaljen
Hurtig og effektiv fejlfinding på din bil
Forhandling af adskillige bilmærker

Hvis du vælger at få Autotjek garanti på din bil, sørger vi for at levere din bil retur med tilhørende servicebog og inkl. seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter. Hvis din bil har elektronisk servicebog, så vedlægger vi en udskrift af din bils opdaterede servicehistorie.

Med Autotjek garanti får du 12 måneders garanti på både motor, gear og turbo. Vi giver selvfølgelig også fuld kilometergaranti, garanti mod skjult restgæld, og så følger vi altid købelovens bestemmelser.

Hvis bilen lovmæssig skal servicers i garantiperioden, skal det foregå på vores værksted da vi er medlem af 100% Autotjek – Derved opretholder du garantien. Din nye bil bliver altid leveret klargjort kosmetisk og mekanisk.

Du er velkommen til at komme forbi, eller ringe og høre mere om 100% Autotjek. Vi står klar til at rådgive dig!